Eredményesen működik a devecseri Start-munkaprogram

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatom Önöket, hogy ma volt az első hivatalos ellenőrzése a Devecserben működő Start-munkaprogramnak. Az ellenőrök mindent - a munkavégzést, a felhasznált anyagokat, eszközöket, könyvelésünket, kertészetünket, állattartásunkat, betonelemgyártásunkat, a térkövezést, az illegális hulladékkezelő részlegünket, energiaültetvényeinket és ami a legfontosabb, munkatársaink munkamorálját is rendben találták. Sikerült növelnünk az elmúlt hónapokban a munkavégzés hatékonyságát, növelni bevételeinket. Az elért eredményekhez gratuláltak, terveink megvalósításához szakmai segítséget kínáltak.

Devecser Start-munkaprogram

Ezúton is köszönöm Bognár Balázs szervezési és Szentesné Ági adminisztratív munkáját, munkavezetőink - Varsányi Gábor, Varga Ferenc, Bognár Ferenc, Illés György és Dankó Ferenc - és a programban résztvevő minden munkatársunk fáradozását.
A jövőben szeretnénk még inkább szakmai alapokra helyezni a program működését, egy kiváló, tisztességes szakemberre bízva az irányítást, aki a teljes rendszert egy személyben fogja majd át, és a legapróbb részletekre, a legátfogóbb, napi szintű ellenőrzésre kiterjedően kizárólag a program hatékonyságának, eredményességének növelésével, a 104 fő és az 5 fő terület koordinálásával lesz megbízva, hogy teljes mértékig ki tudjuk aknázni lehetőségeinket.

Devecser, 2015. június 17.

Tisztelettel: Ferenczi Gábor polgármester