Lakossági tájékoztatás az egykori devecseri kórház ügyében

TISZTELT LAKOSSÁG !

- OTP Bank Zrt. részére: 176.235,02 CHF + kamatai, összesen: 269.230,23 CHF

- GHG Zrt. részére: 44.662.503 Ft + kamatai, összesen: 62.082.430,- Ft.

A levél megtekinthető itt:

Devecser, 2014. november 11.

Ferenczi Gábor
polgármester

Fénykép: Lakossági tájékoztatás az egykori devecseri kórház ügyében  TISZTELT LAKOSSÁG !  Tájékoztatom Önöket, hogy a Devecser, Miskei u. 47. szám alatti volt kórházépület terhére az OTP Faktoring Követeléskezelő Zrt. 2014. november 3-án az alábbi tartozásokat tartja nyilván:  - OTP Bank Zrt. részére: 176.235,02 CHF + kamatai, összesen: 269.230,23 CHF  - GHG Zrt. részére: 44.662.503 Ft + kamatai, összesen: 62.082.430,- Ft.  A fenti tartozásokkal az ingatlant a D'Esterházy Projekt Kft. terhelte meg. A volt kórház bírósági úton került vissza az Önkormányzat tulajdonába. Az ingatlan tehermentesítése érdekében a mai napon levélben megkerestem az OTP Bank Nyrt. Vezérigazgatóját, bízva segítségében.  A levél megtekinthető itt: http://www.devecser.hu/files/hirdetmények/Krhzjelzlogjogtrlsrekrelem.jpg  Devecser, 2014. november 11.  Ferenczi Gábor polgármester