A Vöröskereszt jótékonysági bálja az iskolában

A Magyar Vöröskereszt Veszprém Megyei Szervezete jótékonysági véradóbált rendezett november 15-én a Devecseri Gárdonyi Géza Általános Iskola tornatermében.
A Magyar Vöröskereszt fontosnak tartja a Véradóbált, amellyel elsősorban véradóit tünteti ki a szervezet.
A rendezvény kezdetén Molnár András projektmenedzser köszöntötte a megjelent vendégeket. A bált Devecser város polgármestere Ferenczi Gábor nyitotta meg, majd Targubáné Szendrey Júlia a Magyar Vöröskereszt Somló Térségi Program területi szervezője, egyben az est házigazdája, megköszönte a szervezők és az önkéntesek munkáját, valamint a támogatók segítségét. A rendezvényen jelen volt Baráth Gábor a Magyar Vöröskereszt Veszprém Megyei Szervezetének igazgatója is.
A beszédeket követően a hálát szimbolizáló véradó kitüntetéseket és ajándékokat Molnár András valamint Baráth Gábor adták át. Az elismerésben részesülők nevét Targubáné Szendrey Júlia ismertette.
A díjak átadását követően a devecseri Caliente tánccsoport zumba műsora várta a bál vendégeit. A jó hangulatról az est folyamán az Adrenalin Retró És Bulizenekar gondoskodott, Kurdi Róbert vezetésével. 
A bálon, a jelenlévők között tombola tárgyakat sorsoltak ki, mely felajánlásokból valósult meg. A magánadományokból valamint a tombola bevételéből összegyűlt bevételt a Magyar Vöröskereszt, az általuk december 5-én megrendezésre kerülő Somló-Térségi Télapó Ünnepségre fordítja.
Támogatók voltak:
MOZAIK PLUSZ ABC ÉS DOHÁNYBOLT -DEVECSER
BOCSKAI DISZKONT-DEVECSER
CSUSZA AUTÓSBOLT-DEVECSER
VARGA PINCÉSZET-BADACSONYÖRS
TORNAI PINCÉSZET
BÁLINT PINCE-SOMLÓSZŐLŐS
HÚSOSFAZÉK-DEVECSER
CSEH DÓRA-DEVECSER
BARÁTH TÍMEA VIRÁGBOLT-DEVECSER
INTERVILL KFT. MŰSZAKI ÉS SZERELVÉNY BOLT-DEVECSER
KERTBARÁT BOLT-DEVECSER
A MÁSIK TRAFIK-DEVECSER
BALÁZS TRAFIK-DEVECSER
DEVECSERI HÚSÜZEM-DEVECSER
MAROSÁN JÚLIA-DEVECSER
MOLNÁR LEVENTE-TÜSKEVÁR POLGÁRMESTERE
TEXTIL-COOP KFT.-DEVECSER
TM ARANYNAPFÉNY KFT.-DEVECSER
BOHÉM CUKRÁSZDA-DEVECSER
MODORI ÁKOS VEGYESKERESKEDÉS-BORSZÖRCSÖK
PEK-SNACK LÁTVÁNYPÉKSÉG-JAGASITS ZOLTÁN-DEVECSER
BRUNNER ÉS TÁRSA KFT.-DEVECSER
100-ÉRT SZÁZ ÜZLETLÁNC ROSTA BOLT-DEVECSER
ROSTA ÉS TÁRSA BT. VIRÁGBOLT-DEVECSER
HORGÁSZBOLT-DEVECSER
FERENCZI GÁBOR-DEVECSER POLGÁRMESTERE
KOZMA GYÖRGY-DEVECSER ALPOLGÁRMESTERE
Ifj.KOZMA GYÖRGY-DEVECSER
CSOMAI BERNADETT MŰKÖRÖM KÉSZÍTŐ ÉS DÍSZÍTŐ-AJKA
TARGUBÁNÉ SZENDREY JÚLIA-MAGYAR VÖRÖSKERESZT SOMLÓ TÉRSÉGI PROGRAM-TERÜLETI SZERVEZŐ
CARPE DIEM PUB&CAFE-DEVECSER
NEMES JUDIT-SZENTGÁL
GÁRDONYI GLASS ART-DEVECSER
NÉMETH SZABOLCS-DEVECSER
AGROKÉMIA-DEVECSER
CSIDER BEÁTA-DEVECSER
KURDI RÓBERT-DEVECSER
BAJÓK JÓZSEFNÉ-DEVECSER
RÉMAI LÁSZLÓ-SOMLÓVÁSÁRHELY
CZEIDLI JÓZSEF-DEVECSER
BAKOSNÉ HORVÁTH ÉVA-DEVECSER
HORVÁTHNÉ PICZINGER MÓNIKA-AJKA-BAKONYGYEPES
KERTÉSZNÉ KOCZOR KATALIN-DEVECSER
OTTLECZ JUDIT-DEVECSER

Köszönjük!

Fénykép: Bál az iskolában A Magyar Vöröskereszt Veszprém Megyei Szervezete jótékonysági véradóbált rendezett november 15-én a Devecseri Gárdonyi Géza Általános Iskola tornatermében. A Magyar Vöröskereszt fontosnak tartja a Véradóbált, amellyel elsősorban véradóit tünteti ki a szervezet. A rendezvény kezdetén Molnár András projektmenedzser köszöntötte a megjelent vendégeket. A bált Devecser város polgármestere Ferenczi Gábor nyitotta meg, majd Targubáné Szendrey Júlia a Magyar Vöröskereszt Somló Térségi Program területi szervezője, egyben az est házigazdája, megköszönte a szervezők és az önkéntesek munkáját, valamint a támogatók segítségét. A rendezvényen jelen volt Baráth Gábor a Magyar Vöröskereszt Veszprém Megyei Szervezetének igazgatója is. A beszédeket követően a hálát szimbolizáló véradó kitüntetéseket és ajándékokat Molnár András valamint Baráth Gábor adták át. Az elismerésben részesülők nevét Targubáné Szendrey Júlia ismertette. A díjak átadását követően a devecseri Caliente tánccsoport zumba műsora várta a bál vendégeit. A jó hangulatról az est folyamán az Adrenalin Retró És Bulizenekar gondoskodott, Kurdi Róbert vezetésével.  A bálon, a jelenlévők között tombola tárgyakat sorsoltak ki, mely felajánlásokból valósult meg. A magánadományokból valamint a tombola bevételéből összegyűlt bevételt a Magyar Vöröskereszt, az általuk december 5-én megrendezésre kerülő Somló-Térségi Télapó Ünnepségre fordítja. Támogatók voltak: MOZAIK PLUSZ ABC ÉS DOHÁNYBOLT -DEVECSER BOCSKAI DISZKONT-DEVECSER CSUSZA AUTÓSBOLT-DEVECSER VARGA PINCÉSZET-BADACSONYÖRS TORNAI PINCÉSZET BÁLINT PINCE-SOMLÓSZŐLŐS HÚSOSFAZÉK-DEVECSER CSEH DÓRA-DEVECSER BARÁTH TÍMEA VIRÁGBOLT-DEVECSER INTERVILL KFT. MŰSZAKI ÉS SZERELVÉNY BOLT-DEVECSER KERTBARÁT BOLT-DEVECSER A MÁSIK TRAFIK-DEVECSER BALÁZS TRAFIK-DEVECSER DEVECSERI HÚSÜZEM-DEVECSER MAROSÁN JÚLIA-DEVECSER MOLNÁR LEVENTE-TÜSKEVÁR POLGÁRMESTERE TEXTIL-COOP KFT.-DEVECSER TM ARANYNAPFÉNY KFT.-DEVECSER BOHÉM CUKRÁSZDA-DEVECSER MODORI ÁKOS VEGYESKERESKEDÉS-BORSZÖRCSÖK PEK-SNACK LÁTVÁNYPÉKSÉG-JAGASITS ZOLTÁN-DEVECSER BRUNNER ÉS TÁRSA KFT.-DEVECSER 100-ÉRT SZÁZ ÜZLETLÁNC ROSTA BOLT-DEVECSER ROSTA ÉS TÁRSA BT. VIRÁGBOLT-DEVECSER HORGÁSZBOLT-DEVECSER FERENCZI GÁBOR-DEVECSER POLGÁRMESTERE KOZMA GYÖRGY-DEVECSER ALPOLGÁRMESTERE Ifj.KOZMA GYÖRGY-DEVECSER CSOMAI BERNADETT MŰKÖRÖM KÉSZÍTŐ ÉS DÍSZÍTŐ-AJKA TARGUBÁNÉ SZENDREY JÚLIA-MAGYAR VÖRÖSKERESZT SOMLÓ TÉRSÉGI PROGRAM-TERÜLETI SZERVEZŐ CARPE DIEM PUB&CAFE-DEVECSER NEMES JUDIT-SZENTGÁL GÁRDONYI GLASS ART-DEVECSER NÉMETH SZABOLCS-DEVECSER AGROKÉMIA-DEVECSER CSIDER BEÁTA-DEVECSER KURDI RÓBERT-DEVECSER BAJÓK JÓZSEFNÉ-DEVECSER RÉMAI LÁSZLÓ-SOMLÓVÁSÁRHELY CZEIDLI JÓZSEF-DEVECSER BAKOSNÉ HORVÁTH ÉVA-DEVECSER HORVÁTHNÉ PICZINGER MÓNIKA-AJKA-BAKONYGYEPES KERTÉSZNÉ KOCZOR KATALIN-DEVECSER OTTLECZ JUDIT-DEVECSER  Köszönjük!
Tags: